Trečiadienis, 08 Gegužė 2024

Aktuali informacija


Naujas gimnazijos internetinis puslapis


VILNIAUS KNYGŲ MUGĖJE

„Po dvidešimties metų“ – tokia tema knygų bičiulius pasitiko užaugusi jubiliejinė 20-oji Vilniaus knygų mugė, kuri privertė atsigręžti atgal ir žvilgsniu prabėgti per visus dvidešimt metų – pamatuoti, kaip keitėmės, ar ko nepamiršome, ar branginame tai, kas geriausia, ar nenutolome.

Jubiliejinė Vilniaus knygų mugė pasiūlė plačią kultūrinę programą, naujas erdves, susitikimus su lietuvių ir užsienio autoriais, taip pat naujo formato renginius bei gimtadienio staigmenas. Šiemet mugėje dalyvavo 360 dalyvių iš 8 pasaulio šalių, vyko 546 kultūriniai renginiai, 200 susitikimų su autoriais leidyklų stenduose, veikė 5 ekspozicinės salės, įrengta 18 renginių erdvių.

Vasario 21 dieną mūsų gimnazijos mokiniai ir mokytojai taip pat skubėjo į Vilniaus knygų mugę. Knygų mylėtojams ši išvyka labai laukta – knygos, rašytojai, leidyklos, naujienos, susitikimai, įspūdžiai palieka neišdildomus įspūdžius. Dar kartą įsitikinome, jog mugė yra orientuota į skaitytoją, joje svarbiausia knygos ir kultūriniai renginiai, diskusijos ir naujos pažintys, autoriai ir skaitytojai, juk naujos, spalvotos ir dažais kvepiančios knygos niekada neatstos mirgantis kompiuterio ekranas.

Mugėje lankėmės žinodami, kad galėsime įsigyti nemažai naujų knygų. Už miestelio ir gimnazijos bendruomenės paaukotus pinigus nupirkome jų virš 50. Taigi, 2019-ųjų vasario 21–24 dienomis Vilniaus knygų mugė kvietė švęsti. Mes savo bibliotekos skaitytojus taip pat kviečiame švęsti, nes perskaitę naują gerą knygą galime praturtėti ne tik dvasiškai, bet ir papildyti savo žinias. Tegu skaitymo nuotykis tęsiasi!

Bibliotekos vedėja Ambrozina Burbienė

Ugdymas karjerai

Ugdymas karjerai

Prisijungimas prie El.paštas(Outlook)

Prisijungimas prie Teams

Prisijungimas prie Office 365

Informacija tėvų (globėjų) dėmesiui

IMRIS sistemoje nuo 2022-01-02 vykdoma mokinių, kurie Darbėnų gimnazijoje mokysis nuo 2022-09-01, registracija (būsimi pirmokai, penktokai, IG, IIIG klasių ir iš kitų mokyklų atvyksiantys mokiniai). Registruoti mokinius galite paspaudę šią nuorodą:

https://vrppis.kretinga.lt/imris/bendra_registracija

Gamtosauginių mokyklų programa

Gamtosauginių mokyklų programa

Kretingos rajono švietim centras

Nacionalinė švietimo agentūra

Pagalbos vaikams linija

Ugdymas karjerai

Ugdymas karjerai

Ugdymas karjerai

Elektroniniai valdžios vartai

Mokinių priėmimas į Kretingos rajono savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklas

Prašymas registruoti vaiką į Kretingos rajono švietimo įstaigų ikimokyklinio / priešmokyklinio ugdymo grupę

Tėvų prašymų peržiūra (vaiko vieta eilėje)

Darbuotojų poreikis

Psichologas (1,0 etatas, neterminuota darbo sutartis).

Geografijos mokytojas (0,97 etato, neterminuota darbo sutartis)

Meninio ugdymo mokytojas (0,5 etato, neterminuota darbo sutartis)

May 2024
MTWTFSS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Užsiprenumeruokite naujienas!